Over Feel Inspired

Al meer dan 20 jaar zijn inspiratie, aandacht, voelen en ’zijn’ de thema’s waar het in mijn werk om gaat. Dat begon in 1999 met mijn bedrijf Feel Goodies waarmee het mijn missie was om ‘het goede gevoel’ de wereld in te brengen via producten en diensten. De webshop die erbij hoorde was een van de eerste in Nederland en ‘vanuit je hart leven’ was nog iets dat nauwelijks werd gehoord. Na ruim 12 jaar heb ik Feel Goodies verkocht. Het was voor mij als ‘hartenopener’ tijd om mensen op een directere manier te inspireren tot ‘de weg naar binnen’. Feel Inspired werd de verzamelnaam voor de verschillende dingen die ik doe. Het Reisbureau naar Binnen ontstond, en met mijn werk als Zijnscoach en het organiseren van retraites, draag ik met veel vreugde bij aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van mensen. 

Met een achtergrond in de Sociale Wetenschappen en in marketing en communicatie, adviseer ik daarnaast bedrijven hoe ze meer vanuit het hart kunnen communiceren en oprecht verbinding kunnen maken met de mensen in de organisatie. Naast inzichtgevende gesprekken met leidinggevenden, denk ik graag mee te denken over eenvoudige en doeltreffende veranderingen die een groot verschil kunnen maken. En wie iets bijzonders wil doen voor de mensen in het bedrijf kan terecht voor een Dag van Waarde. Deze ‘ongewoon gewone werkdag’ organiseer ik samen met Ellen Janssen, en is een dag waarbij de medewerkers van een bedrijf ervaren wat aandacht en waardering doet. Al met veel succes toegepast bij verschillende bedrijven; van multinational tot benzinepomp, van school tot communicatiebureau: het werkt overal.

Schrijven is een ander terugkerend element in mijn werk. Het is prachtig om in tekst en vorm de ‘spirit’ van een bedrijf of organisatie weer te geven, zoals ik deed in een boek voor het ROC van Amsterdam, het ROC van Almere en over Touching the Community Soul. Tenslotte schrijf en deel ik al vanaf het begin van Feel Goodies mijn columns, die inmiddels ook zijn gebundeld in het boekje ‘Lichtjes voor onderweg’. 

Ik hoop je te ontmoeten en te inspireren op je pad!

Caroline Dekker.