Portfolio

Zijnscoaching

Helderheid en inzicht krijgen om meer jezelf te kunnen zijn

Iedereen heeft wel eens zo’n moment of periode: het lijkt of de dingen niet stromen, je weet het even niet of hebt het gevoel ergens vast te zitten. 

Dan is het fijn als je met iemand kunt praten. Iemand die zonder oordeel naar je luistert. Die liefdevol meedenkt en spiegelt.
Mijn aanwezigheid werkt openend, verhelderend en katalyserend. Ik help je om meer vertrouwen te gaan voelen en de dingen helder te krijgen. Om licht te schijnen op wat nog onzichtbaar was. Daardoor ga je weer ruimte voelen en zie je nieuwe mogelijkheden. Samen kijken we wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen, om te kunnen leven in plaats van overleven, en om je gelukkig(er) te voelen.

Heb je behoefte aan zo’n coachgesprek? Bel me voor een afspraak. 06-50215883

Hoe werk ik?
Ik noem mijn coaching Zijnscoaching omdat het er uiteindelijk om gaat dat je mag en kan zijn wie je in wezen bent. Die essentie zit in ieder mens en hoe meer je je (weer) kunt verbinden met die binnenkant, hoe fijner en gelukkiger je leven aan de buitenkant zal zijn. Mijn ziels- en levenservaring is de voornaamste bron voor mijn coachwerk, en alles vloeit daaruit voort. Ik werk voornamelijk intuïtief vanuit voelen, maar uiteraard neem ik alle opgedane vaardigheden uit mijn studies en eerdere werk en ondernemerschap, met me mee. Zo combineer ik het weten van de ziel met praktische toepassingen.

Wat en hoe?
Het onderwerp van het coachgesprek kan alles zijn. Of het nu over je werk, je relatie of iets anders in je leven gaat. Het gesprek duurt meestal anderhalf uur tot 2 uur en zorgt voor nieuwe energie en zet dingen weer in beweging. Vaak is het fijn en zeker aan te raden om meerdere gesprekken te voeren. Samen bepalen we wat voor jou het beste werkt, en met welke frequentie.

Het coachingstarief is €85 per uur (inclusief btw voor particulieren en ex btw voor bedrijven). 

Mijn thuisbasis is Almere. Mocht je op een andere plek willen afspreken, dan komen er nog reiskosten bij.

Als je ver weg woont of aan huis gebonden bent is er ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Bel of mail me even als je daar meer over wilt weten.

Afspraak maken?
Bel 06-50215883 voor een afspraak of stuur een mail naar caroline@feelinspired.nl! 

Bedrijven
Voor bedrijven is soms iets anders nodig. Heb je een organisatievraag of wil je een heldere blik op processen in je bedrijf? Kijk dan bij Creatiegesprek voor bedrijven.