Voor bedrijven

 
Hart in het bedrijf
Geluk en bezieling op het werk zijn belangrijk. En steeds meer mensen beseffen dat het hart een grote rol dient te hebben, juist ook in een bedrijfsomgeving. Al is het maar door te realiseren dat de mensen het hart zijn van uw organisatie.

Maar hoe doe je dat, hoe breng je het hart in je bedrijf? Hoe inspireer je je team of je medewerkers? Zodat ze ook daadwerkelijk met meer plezier hun werk doen en zich met hart en ziel betrokken voelen bij het bedrijf?

Daarbij helpen we u graag vanuit Feel Inspired.  Over hoe u de flow (terug)krijgt in uw organisatie, hoe u en uw collega’s geïnspireeerd kunnen werken en wat daar voor nodig is. Over aandacht, echte communicatie en werken vanuit het hart.

We helpen u graag met het krijgen van inzicht in de bestaande situatie en hoe u ook daadwerkelijk het hart (weer) in uw organisatie brengt. Dat kan zijn met inspiratiegesprekken voor uzelf of uw medewerkers, een inspiratie-traject, een Dag van Waarde, een presentatie, er zijn allerlei mogelijkheden. Elke situatie en elk bedrijf  is anders dus vraagt een andere, persoonlijke, benadering. Vandaar dat we altijd werken vanuit de vraag die er is binnen de organisatie en eerst kijken wat er nodig is.

 Wilt u meer weten? Bel of mail Caroline of kijk alvast hieronder naar een aantal mogelijkheden:


 
 

 Wilt u de betrokkenheid van uw medewerkers vergroten?
En vraagt u zich af hoe u de flow in uw team kunt vergroten?
Dan is een Work Inspired abonnement een goed idee!

Wat is het?
 5 inspiratiegesprekken van ongeveer 1,5 uur, met uzelf en een aantal medewerkers, plus 1 conclusiegesprek

Wat brengt het?
~ De gesprekken zelf geven inzicht en inspiratie
~ De conclusie biedt helderheid en inzicht in de knelpunten binnen uw bedrijf
U krijgt suggesties voor mogelijke oplossingen en de inspiratie om het ook echt te gaan doen

Voor wie?
Iedereen die mensen aanstuurt

Kosten
€ 750,- exclusief btw

  

 
Op zoek naar iemand die met u meedenkt, in staat is met creatieve oplossingen te komen en met eenvoudige middelen de inspiratie kan terugbrengen, neem dan zeker even contact op met Caroline. Het feit dat zij ervaringsdeskundige is op het gebied van ondernemen en zakendoen vanuit het hart (sinds 1999) en een sterk gevoel voor communicatie en creatie heeft, maakt een adviesgesprek met haar zeker tot een waardevolle investering.

Een adviesgesprek kan eenmalig zijn, maar ook als onderdeel van een advies-abonnement (5 gesprekken op uw eigen gewenste moment).

Bel (036) 534 66 22 of mail caroline@feelinspired.nl

  

 

Bent u geïnteresseerd in een workshop of presentatie binnen uw organisatie, neem contact met ons op. Een greep uit de mogelijkheden: het Verhaal van de Glimlach, een Inspiratieproeverij, een workshop over de Kracht van Aandacht of  een inspirend ervaringsverhaal over Ondernemen vanuit je hart.

  

 

Een Dag van Waarde is een dag waarop iedereen in het bedrijf kan ervaren wat de kracht van aandacht is. Op deze ‘ongewoon gewone’ werkdag ontstaat een sfeer van openheid en positiviteit die doorwerkt in de communicatie met elkaar. Heel geschikt als frisse start na een reorganisatie of periode met hoge werkdruk, maar ook een mooie manier om uw medwewerkers te bedanken en te waarderen.

Lees er meer over op onze aparte website: www.dagvanwaarde.nl