Portfolio

Creatiegesprek voor bedrijven

In elke organisatie, groot of klein, is het belangrijk om nieuwe dingen te blijven ontdekken, te bezinnen op wat er nodig is en manieren te vinden om te innoveren. De kans dat je vastloopt in het vele werk, de systemen en de regels, is echter groot. Hoe blijf je dan toch geïnspireerd en vernieuwend, hoe sluit je goed aan op de behoeften van anderen en zorg je tegelijkertijd dat het bedrijf blijft sprankelen? Hoe zorg je voor nieuw perspectief en een heldere visie juist in onrustige tijden?  Dat is hét moment voor een Creatiegesprek

Wat is het?
Een Creatiegesprek. Het is een gesprek om helderheid te krijgen, ideeën te genereren en daarna ook echt aan de slag te kunnen. In zo’n gesprek denk ik mee over nieuwe mogelijkheden, aansluitend bij wat er speelt en begrijpend wat er nu nodig is. Je kunt het zien als een katalysator die elk goed idee laat doorstromen en sterker maakt, om het vervolgens ook concreet te maken.

Reacties
Wat er precies gebeurt in een Creatiegesprek is moeilijk onder woorden te brengen, maar anderen zeiden het zo: “Caroline is als geen ander in staat om je de ruimte te laten zien, om je uit de vaste denkkaders te laten stappen en te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Haar kracht is dan ook om aan die mogelijkheden handen en voeten aan te geven”

“… Haar relativeringsvermogen, lichtvoetigheid en vrolijkheid werken aanstekelijk. Onverwachte mogelijkheden dienen zichzelf aan en wat vast zit komt spontaan tot leven en herordent zichzelf tot een nieuwe kans. Caroline bezielt en heeft wat mij betreft een vanzelfsprekende toegevoegde waarde in elke denkbare context.”

Hoe werkt het?
Een Creatiegesprek kan eenmalig plaatsvinden, maar de praktijk leert dat twee of drie vervolggesprekken een nog groter effect creëren. Vandaar het Creatie-abonnement voor 3 gesprekken waarbij je zelf bepaalt wanneer. Eén gesprek duurt 1 tot anderhalf uur en kan op het eigen kantoor plaatsvinden of op een plek naar keuze.

Prijzen
Eén Creatiegesprek (1-1,5 uur) van kost €150,- excl. btw.
Eventuele reiskosten (vanaf Almere) komen hier bij.

Voor meer informatie, kennismaken en een afspraak, bel Caroline op 06-50215883.