Portfolio

Zijnscoach

Helderheid en inzicht krijgen 

Iedereen heeft wel eens zo’n moment of periode: het lijkt of de dingen niet stromen, je weet het even niet of hebt het gevoel ergens vast te zitten. 

Dan is het fijn als je met iemand kunt praten. Iemand die zonder oordeel naar je luistert. Die liefdevol meedenkt en spiegelt. Iemand die je helpt om dingen helder te krijgen, waardoor je opeens ruimte voelt en nieuwe mogelijkheden ziet. 

Heb je behoefte aan zo’n gesprekspartner? Boek dan een (of meer) coachgesprek met Caroline.

Wat en hoe?
Het onderwerp van het coachgesprek kan alles zijn. Of het nu over je werk, je relatie of iets anders in je leven gaat. Het gesprek duurt meestal anderhalf uur tot 2 uur en zorgt voor nieuwe energie en zet dingen weer in beweging. Vaak is het fijn om meerdere gesprekken te voeren, maar het kan ook eenmalig. 

Een gesprek van anderhalf uur kost €125 (incl btw voor particulieren). 

Het gesprek vindt plaats in Almere of eventueel in Utrecht. Mocht je op een andere plek willen afspreken, dan komen er nog reiskosten bij.

Als je ver weg woont of aan huis gebonden bent is er ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Bel of mail me even als je daar meer over wilt weten.

Afspraak maken?
Bel 06-50215883 voor een afspraak of stuur een mail naar caroline@feelinspired.nl! 

Bedrijven
Voor bedrijven is soms iets anders nodig. Heb je een organisatievraag of wil je een heldere blik op processen in je bedrijf? Kijk dan bij Creatiegesprek voor bedrijven.